Wie ben ik?

Ik ben Marjon en ik woon in de Kop van Drenthe, één van mijn favoriete provincies in ons eigen land.  Na een werkzaam leven in de welzijnssector moest ik in 2009 noodgedwongen stoppen door een chronische ziekte. Ik heb MS maar heb een lichte vorm. Ik kan nog heel veel dingen doen en daar prijs ik me gelukkig mee.

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest naar andere landen, culturen, talen, gewoontes, e.d.  Ik ben in veel verschillende Europese landen op vakantie geweest, maar ook in Afghanistan en Pakistan in 1975 . Ik heb in het buitenland gewoond, in Zweden: Het land dat ik voor altijd in mijn hart heb gesloten!

Ik hou van lezen, schrijven en fotograferen. Ik ga graag naar musea om daar de binnenlandse en buitenlandse kunst te bekijken. Ik kan genieten van een wandeling of een fietstocht door het bos of weilanden, van de geuren, de bloemen en planten en de vogels.

Ongetwijfeld zullen er tijdens mijn blogberichten over mijn reizen en uitstapjes meer eigenschappen en eigenaardigheden van mij naar  voren komen……….laat je verrassen!😉

 

  

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *